EMITRADE EXPORT, IMPORT, CONSULTING

Skåne län

Information

Konsultverksamhet inom export och import samt export- och importagentur för plantor och livs- medel

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för EMITRADE EXPORT, IMPORT, CONSULTING vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Staffanstorp så är EMITRADE EXPORT, IMPORT, CONSULTING en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 1983-12-19 så skapades EMITRADE EXPORT, IMPORT, CONSULTING och verksamheten är har F-skattsedel EMITRADE EXPORT, IMPORT, CONSULTING har haft det sedan 1998-01-01.

EMITRADE EXPORT, IMPORT, CONSULTING är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

421122-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Staffanstorp.

Just nu är EMITRADE EXPORT, IMPORT, CONSULTING och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med EMITRADE EXPORT, IMPORT, CONSULTING så går det att nå dem via telefon på 046-250455 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom EMITRADE EXPORT, IMPORT, CONSULTING är Zetterberg, Elisabeth Maria som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, Zetterberg, Elisabeth Maria som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, Zetterberg, Elisabeth Maria som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .