Decora Måleri

Skåne län

Information

440721-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Decora Måleri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Decora Måleri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Decora Måleri finns i.

Decora Måleri har varit registrerat sedan 2006-03-20 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-03-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Decora Måleri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-04-21.

Decora Måleri är och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Decora Måleri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Decora Måleri så kan ni göra det på telefon genom 040-465600 eller genom brev på följande adress:

Företaget skall bedriva måleriarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med Decora Måleri och det är Florén, Nils Ingvar Johan Enoch som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,