Competence i Klartext - Staffanstorp

Skåne län

Information

441219-XXXX är organisationsnummer för bolaget Competence i Klartext - Staffanstorp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Competence i Klartext - Staffanstorp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Competence i Klartext - Staffanstorp finns i.

Competence i Klartext - Staffanstorp har varit registrerat sedan 2004-06-03 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Competence i Klartext - Staffanstorp så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Competence i Klartext - Staffanstorp är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Competence i Klartext - Staffanstorp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Competence i Klartext - Staffanstorp så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Förenkla, stödja och effektivisera företags administrativa rutiner inom ekonomi, strategi och försäljning.

Det finns olika personer som har en koppling med Competence i Klartext - Staffanstorp och det är Bursell, Hillevi Leila Barbro som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,