Melvanius Konsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och Melvanius Konsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Melvanius Konsult är ett av dem. Statusen för Melvanius Konsult är att Bolaget är aktivt.

Melvanius Konsult är ett Enskild firma och skapades 2007-03-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Melvanius Konsult ska trivas.

Melvanius Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-04-12. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom områdena verksamhetsutveckling, rådgivning och projektledning med inriktning mot såväl privat som offentlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Melvanius Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30.

Idag är Melvanius Konsult och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Melvanius Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-256672.

.

De som är på något sätt har med Melvanius Konsult är Melvanius, Bo Göran Krister som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma, Melvanius, Gull-Britt Malvi Lena som är född 1946 och har titeln Prokurist, .

Melvanius Konsult har 450409-XXXX som sitt organisationsnummer.