Livsglädje Ulla Svensson

Skåne län

Information

Livsglädje Ulla Svensson hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Livsglädje Ulla Svensson finns. I Staffanstorp så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Livsglädje Ulla Svensson tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Livsglädje Ulla Svensson har haft sedan 1997-01-01. Livsglädje Ulla Svensson har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Livsglädje Ulla Svensson så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-465978.

Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Livsglädje Ulla Svensson har idag 460927-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Livsglädje Ulla Svensson

Kroppsbehandling, klientbehandling, utbildning individuellt och i grupp, personlig utveckling, samtalsterapi, försäljning av hantverk, heminredning.

I Livsglädje Ulla Svensson så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Ulla Görel som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .