DIALOG. KOMMUNIKATION & UTVECKLING. CATHARINA FRÖBERG

Skåne län

Information

I Staffanstorp finns det ett Enskild firma som heter DIALOG. KOMMUNIKATION & UTVECKLING. CATHARINA FRÖBERG. Det finns flera företag som liknar DIALOG. KOMMUNIKATION & UTVECKLING. CATHARINA FRÖBERG i Skåne län. Staffanstorp är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

DIALOG. KOMMUNIKATION & UTVECKLING. CATHARINA FRÖBERG är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1988-03-25 så har DIALOG. KOMMUNIKATION & UTVECKLING. CATHARINA FRÖBERG varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är DIALOG. KOMMUNIKATION & UTVECKLING. CATHARINA FRÖBERG och det finns fler företag som är det i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med DIALOG. KOMMUNIKATION & UTVECKLING. CATHARINA FRÖBERG så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med DIALOG. KOMMUNIKATION & UTVECKLING. CATHARINA FRÖBERG så kan ni göra det på 040-465592.

Analys av utbildningsbehov, handledarutbildning, projektledning, information och marknadsföring samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Fröberg, Catarina Thérése som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

DIALOG. KOMMUNIKATION & UTVECKLING. CATHARINA FRÖBERG har 481024-XXXX som sitt organisationsnummer.