Fastighetsservice och Förvaltning i Staffanstorp

Skåne län

Information

490213-XXXX är organisationsnummer för företaget Fastighetsservice och Förvaltning i Staffanstorp. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fastighetsservice och Förvaltning i Staffanstorp är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Staffanstorp som är den kommunen som Fastighetsservice och Förvaltning i Staffanstorp finns i.

Fastighetsservice och Förvaltning i Staffanstorp har varit registrerat sedan 2007-02-23 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-03-29 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fastighetsservice och Förvaltning i Staffanstorp så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-03-29.

Fastighetsservice och Förvaltning i Staffanstorp är och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är .

Firmatecknare för Fastighetsservice och Förvaltning i Staffanstorp är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fastighetsservice och Förvaltning i Staffanstorp så kan ni göra det på telefon genom 046-257557 eller genom brev på följande adress:

Yttre och inre fastighetsunderhåll samt städservice.

Det finns olika personer som har en koppling med Fastighetsservice och Förvaltning i Staffanstorp och det är Billing, John Håkan Ragnar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,