Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service är ett av dem. Statusen för Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service är att Bolaget är aktivt.

Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service är ett Enskild firma och skapades 1994-02-01. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service ska trivas.

Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggnadsarbete samt fastighetsservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-255454.

.

De som är på något sätt har med Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service är Persson, Stig Åke Tommy som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Tommy Perssons Byggnads och Fastighets service har 510412-XXXX som sitt organisationsnummer.