Martins Bilexport

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Staffanstorp och Martins Bilexport är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Martins Bilexport är ett av dem. Statusen för Martins Bilexport är att Bolaget är aktivt.

Martins Bilexport är ett Enskild firma och skapades 2001-02-12. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Martins Bilexport ska trivas.

Martins Bilexport är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16. I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Köp och försäljning av begagnade bilar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Martins Bilexport är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-03-16.

Idag är Martins Bilexport och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Martins Bilexport så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7270218.

.

De som är på något sätt har med Martins Bilexport är Arabi-Eter, Muhieddin som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Martins Bilexport har 550716-XXXX som sitt organisationsnummer.