Björnhammars Industrier Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Björnhammars Industrier Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Björnhammars Industrier Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Björnhammars Industrier Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Björnhammars Industrier Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1905-08-21. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Björnhammars Industrier Aktiebolag ska trivas.

I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall idka handel huvudsakligen med lantbruksmaskiner, att äga och förvalta fastigheter, värdepapper och annan därmed likartad lös egendom ävensom driva härmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björnhammars Industrier Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-30.

Idag är Björnhammars Industrier Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Björnhammars Industrier Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-256240.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Andersson, Nils Rune -Bogren, Ulf Pontus -Svensson, Karl-Axel Thomas -Thuring, Knut Erik Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Björnhammars Industrier Aktiebolag är Svensson, Karl-Axel Thomas som är född 1956 och har titeln VD, Svensson, Karl-Axel Thomas som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Nils Rune som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bogren, Ulf Pontus som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Thuring, Knut Erik som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Deloitte AB som är född och har titeln RevisorPetersson, Per-Arne Lennart som är född 1959 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Björnhammars Industrier Aktiebolag har 556006-2415 som sitt organisationsnummer.