SVEA Försäljnings AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva livsmedels- och dagligvaruhandel, grossiströrelse avseende stearinljus, driva författar- och förlagsverksamhet, idka handel med värdepapper, driva konsultverksamhet inom handel med fastigheter och därmed förenlig verksamhet samt driva åkeriverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SVEA Försäljnings AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är SVEA Försäljnings AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 1926-07-21 så skapades SVEA Försäljnings AB och företaget är har F-skattsedel SVEA Försäljnings AB har haft det sedan 1994-01-01.

SVEA Försäljnings AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

556025-0879 är organisationsnummret för företaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är SVEA Försäljnings AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med SVEA Försäljnings AB så går det att nå dem via telefon på 046-250690 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Widmark, Anna-Christina Elisabet -Widmark, Leif Torgny Wilhelm

Följande personer är på något sätt aktiva inom SVEA Försäljnings AB är Widmark, Leif Torgny Wilhelm som är född 1941 och har titeln VD, Widmark, Leif Torgny Wilhelm som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Widmark, Anna-Christina Elisabet som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Widmark, Fredrik Johan Wilhelm som är född 1975 och har titeln Suppleant, Dahl, Claes Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.