Aktiebolaget Bjerup

Skåne län

Information

556050-9720 är organisationsnummer för verksamheten Aktiebolaget Bjerup. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Bjerup är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Aktiebolaget Bjerup finns i.

Aktiebolaget Bjerup har varit registrerat sedan 1947-10-21 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Bjerup så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Aktiebolaget Bjerup är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Bjerup är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Bjerup så kan ni göra det på telefon genom 046-246000 eller genom brev på följande adress:
St. Bjällerupsv. 40, 245 92, Staffanstorp

Bolagets verksamhet skall vara jord- och skogsbruk, kapitalförvaltning, industri- och handelsrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Bjerup och det är Håkansson, Paul Tore Ingvar som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Rolf Gösta Axel som är född 1943 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor,