FSJB Byggnad AB

Skåne län

Information

FSJB Byggnad AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där FSJB Byggnad AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. FSJB Byggnad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket FSJB Byggnad AB har haft sedan 2009-10-29. FSJB Byggnad AB har funnits sedan och 2009-10-29 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till FSJB Byggnad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 4, 245 44, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Idag är FSJB Byggnad AB Privat, ej börsnoterat.

FSJB Byggnad AB har idag 556062-0071 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för FSJB Byggnad AB

Bolaget ska äga och förvalta fast egendom.

I FSJB Byggnad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dalini, Markus som är född 1983 och har titeln Ordinarie ledamot, Uppström, Olav Mikael som är född 1952 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Göran Gunnar som är född 1941 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .