VVS & Konsult i Skåne AB

Skåne län

Information

VVS & Konsult i Skåne AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där VVS & Konsult i Skåne AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. VVS & Konsult i Skåne AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket VVS & Konsult i Skåne AB har haft sedan 1994-01-01. VVS & Konsult i Skåne AB har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till VVS & Konsult i Skåne AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Farinv. 12, 245 33, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-256770.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är VVS & Konsult i Skåne AB Privat, ej börsnoterat.

VVS & Konsult i Skåne AB har idag 556066-6736 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för VVS & Konsult i Skåne AB

Bolaget skall utföra rörledningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I VVS & Konsult i Skåne AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mårtensson, Per-Mårten som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjällbring, Carola Ingvor Louise som är född 1966 och har titeln Suppleant, Schiller, Jan Axel Robert som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisionsfirman Öresund Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .