Jowat - Lundquist AB

Skåne län

Information

556067-9143 är organisationsnummer för verksamheten Jowat - Lundquist AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jowat - Lundquist AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Jowat - Lundquist AB finns i.

Jowat - Lundquist AB har varit registrerat sedan 1958-12-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-06-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jowat - Lundquist AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-18.

Jowat - Lundquist AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jowat - Lundquist AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Jowat - Lundquist AB så kan ni göra det på telefon genom 040-461190 eller genom brev på följande adress:
G. Lundav. 1, 245 62, Hjärup

Bolaget skall bedriva agenturrörelse med industriråvaror och förnödenheter inom kemiska branschen, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jowat - Lundquist AB och det är Hedberg, Claes Torbjörn som är född 1955 och har titeln VD, Hedberg, Claes Torbjörn som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Schäfer, Ulrich Eberhard som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Schmidt, Ulrich som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Wikman, Barbro Margaretha som är född 1961 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor