Cerado i Malmö Aktiebolag

Skåne län

Information

Cerado i Malmö Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Cerado i Malmö Aktiebolag finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Cerado i Malmö Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Cerado i Malmö Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Cerado i Malmö Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Cerado i Malmö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Burlövsv. 10, 232 91, Arlöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-445490.

Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Cerado i Malmö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Cerado i Malmö Aktiebolag har idag 556068-6296 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Cerado i Malmö Aktiebolag

Bolaget skall bedriva transportverksamhet, import och handel med transportredskap, emballagehantering, både med reparation och omarbetning av uttjänt material som efter genomgången process får ytterligare livslängd som motsvarar den ursprungliga samt försäljning av grus och fyllnadsmaterial och därmed förenlig verksamhet.

I Cerado i Malmö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stjernström, Björn Philip som är född 1972 och har titeln VD, Stjernström, Björn Philip som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Magnusson, Leif Anders som är född 1956 och har titeln Suppleant, Jönsson, Hans Thomas Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Revisorsgruppen i Malmö AB som är född och har titeln Revisor, .