PELLVAC AB

Skåne län

Information

556093-5446 är organisationsnummer för verksamheten PELLVAC AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PELLVAC AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som PELLVAC AB finns i.

PELLVAC AB har varit registrerat sedan 1964-07-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PELLVAC AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-10.

PELLVAC AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för PELLVAC AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med PELLVAC AB så kan ni göra det på telefon genom 0433-20075 eller genom brev på följande adress:
Lagastigsg. 60 A, 287 31, Strömsnäsbruk

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att tillverka, sälja och bedriva service avseende sugtransportörer med tillbehör för uppsugning av blästermaterial, gjutsand, pulver- eller kornformiga produkter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med PELLVAC AB och det är Fridhill, Eva Monica som är född 1949 och har titeln VD, Fridhill, Nils Tore Gunnar som är född 1938 och har titeln Vice VD, Fridhill, Eva Monica som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridhill, Nils Tore Gunnar som är född 1938 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor