Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård

Skåne län

Information

Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård har haft sedan 1994-01-01. Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård så kan ni göra det genom att skicka er post till Lommav. 7, 245 62, Hjärup men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 040-464969.

Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård Privat, ej börsnoterat.

Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård har idag 556106-3412 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård

Bolaget skall själv eller genom dotterbolag bedriva handel med trädgårdsprodukter, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Aktiebolaget Torsten Perssons Handelsträdgård så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Persson, Karl Torsten som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Annemarie som är född 1940 och har titeln Suppleant, Nilsson, Per-Anders Stefan som är född 1963 och har titeln Revisor, Skånerevision i Skåne-Län AB som är född och har titeln Revisor, .