Transportgrabben TG Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall driva godstransport och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Transportgrabben TG Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är Transportgrabben TG Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 1968-02-08 så skapades Transportgrabben TG Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Transportgrabben TG Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Transportgrabben TG Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1990-01-01

556115-1514 är organisationsnummret för företaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är Transportgrabben TG Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Transportgrabben TG Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 040-445454 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Transportgrabben TG Aktiebolag är Johansson, Britt Yvonne som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Sven Rune Kenneth som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Adrian Tobias som är född 1981 och har titeln Suppleant, Madelung, Sarah Danielle som är född 1979 och har titeln Suppleant, Gyllenberg, Mats Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, .