F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag är ett av dem. Statusen för F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1970-07-15. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag ska trivas.

F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och försälja konstgjorda ögon, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-250132.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Müller-Uri, Ann-Charlotte -Müller-Uri, Jan Albert Carl Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag är Ljung, Leif Göran som är född 1961 och har titeln VD, Ljung, Leif Göran som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Müller-Uri, Ann-Charlotte som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engsner, Clas Göran Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Müller-Uri, Jan Albert Carl som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Müller-Uri, Ursula Sofie Hedwig Marg som är född 1937 och har titeln SuppleantGanestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Sjöberg, Jan Axel Peter som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

F.A.D. Müller Söhne Aktiebolag har 556137-5105 som sitt organisationsnummer.