Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge

Skåne län

Information

Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge är ett av många bolag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1970-08-11. Men sedan 1972-01-01 så har Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hagtornsv. 6, 245 44, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-253316.

Staffanstorp arbetar för att bolag som Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva byggnation av växthus ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge och det är följande personer, Bengtsson, Mats Lars-Olof som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Christel Elisabeth som är född 1958 och har titeln Suppleant, Sandström, Bengt Arvid som är född 1948 och har titeln Revisor, Redovisningsgruppen i Eslöv AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget N.O. Bengtssons Växthusbygge är 556138-1459.