Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1971-08-24. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag ska trivas.

Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall tillverka och försälja tätningspackningar, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1971-01-01.

Idag är Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-257525.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag är Nordström, Thord Max som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Dan Fredrik som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Sting-Produkter, Stig Nordström Aktiebolag har 556150-0454 som sitt organisationsnummer.