Anders & Göran Hanssons Maskinstation Aktiebolag

Skåne län

Information

556169-0867 är organisationsnummer för verksamheten Anders & Göran Hanssons Maskinstation Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders & Göran Hanssons Maskinstation Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Anders & Göran Hanssons Maskinstation Aktiebolag finns i.

Anders & Göran Hanssons Maskinstation Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-09-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders & Göran Hanssons Maskinstation Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Anders & Göran Hanssons Maskinstation Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders & Göran Hanssons Maskinstation Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hansson, Barbro Linnea -Hansson, Hans Göran -Hansson, Tor Anders

Vill ni komma i kontakt med Anders & Göran Hanssons Maskinstation Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-246275 eller genom brev på följande adress:
Flintevångsv. 254, 245 92, Staffanstorp

Bolaget skall bedriva maskinuthyrningsrörelse och jordbruksrörelse, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders & Göran Hanssons Maskinstation Aktiebolag och det är Hansson, Barbro Linnea som är född 1946 och har titeln Extern firmatecknare, Hansson, Hans Göran som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Tor Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Bengt Oscar som är född 1944 och har titeln Suppleant, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor