SVP Bygg Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och SVP Bygg Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och SVP Bygg Aktiebolag är ett av dem. Statusen för SVP Bygg Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

SVP Bygg Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-03-19. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som SVP Bygg Aktiebolag ska trivas.

SVP Bygg Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall äga, förvalta och driva handel med fast egendom, bedriva byggnadsverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SVP Bygg Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är SVP Bygg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med SVP Bygg Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-257670.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med SVP Bygg Aktiebolag är Nilsson, Arne Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Ingegärd Ann-Margreth som är född 1949 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor, .

SVP Bygg Aktiebolag har 556178-1765 som sitt organisationsnummer.