ABBA Köket AB

Skåne län

Information

I Skåne län så finns ABBA Köket AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Staffanstorp här finns det många olika Aktiebolag. ABBA Köket AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Staffanstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

ABBA Köket AB är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556181-9953.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 040-445060 alternativt besöka eller skicka post till ABBA Köket AB på följande adress Västanv., 245 42, Staffanstorp.

ABBA Köket AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I ABBA Köket AB så sitter följande personer i styrelsen: Andersson, Leif Bo Roland som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Andersson, Karin Britt-Marie som är född 1949 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolagets verksamhet skall vara snickeriproduktion, försäljning, tillverkning och montering av kök samt konsultationer inom hemmiljö, kost, hälsa, management och personlig utveckling samt idka därmed förenlig verksamhet.