Siproma Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Siproma Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Siproma Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Siproma Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Siproma Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1973-09-27. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Siproma Aktiebolag ska trivas.

Siproma Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse samt handels- och konstruktionsverksamhet inom mekaniska industrin ävensom försäljning och förvaltning av värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Siproma Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1973-01-01.

Idag är Siproma Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Siproma Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-445510.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Palmqvist, Kaj Ingemar -Palmqvist, Lars Anders Mikael -Palmqvist, Yvonne.

De som är på något sätt har med Siproma Aktiebolag är Palmqvist, Kaj Ingemar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Palmqvist, Lars Anders Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Palmqvist, Yvonne som är född 1942 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Siproma Aktiebolag har 556183-9787 som sitt organisationsnummer.