Bo i Villa Aktiebolag

Skåne län

Information

556188-1565 är organisationsnummer för verksamheten Bo i Villa Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bo i Villa Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Bo i Villa Aktiebolag finns i.

Bo i Villa Aktiebolag har varit registrerat sedan 1974-09-26 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bo i Villa Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bo i Villa Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bo i Villa Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Torstensson, Sven-Olof Valter

Vill ni komma i kontakt med Bo i Villa Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-257988 eller genom brev på följande adress:
Gårav. 1, 245 44, Staffanstorp

Bolaget skall bedriva uthyrning av en- eller tvåfamiljsfastigheter till stadigvarande bostäder, försäljning av byggsatser mot provision, mäklarrörelse, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bo i Villa Aktiebolag och det är Torstensson, Sven-Olof Valter som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sveder Torstensson, Ingrid Anita M som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Torstensson, Karin Anita som är född 1945 och har titeln Suppleant, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,