Aktiebolaget Blinkfyrar

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva handel med materiel för trafiksäkerhet såsom trafikmärken, avstängningsanordningar, blinkfyrar, mätinstrument och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Blinkfyrar vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är Aktiebolaget Blinkfyrar en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 1976-12-27 så skapades Aktiebolaget Blinkfyrar och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Blinkfyrar har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Blinkfyrar är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1977-01-01

556194-4785 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Staffanstorp.

Just nu är Aktiebolaget Blinkfyrar Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Blinkfyrar så går det att nå dem via telefon på 046-256230 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Blinkfyrar är Forsvall, Lars Jonas som är född 1964 och har titeln VD, Forsvall, Lars Jonas som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Hans Olof Mikael som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Nilsson, Per Anders Rikard som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.