Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1977-12-28. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där bolaget finns i jobbar för att bolag som Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag ska trivas.

Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva detaljistförsäljning av hemelektronikprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-253260.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag är Lindberg, Mats Stefan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Bengt Arne som är född 1940 och har titeln Suppleant, Lindell, Bo Erik Max som är född 1946 och har titeln Revisor, REVENTUS REVISION Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Staffanstorps Radio & TV Aktiebolag har 556196-0823 som sitt organisationsnummer.