Lasses Konsult Aktiebolag

Skåne län

Information

I Staffanstorp finns det ett Aktiebolag som heter Lasses Konsult Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Lasses Konsult Aktiebolag i Skåne län. Staffanstorp är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lasses Konsult Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1980-01-03 så har Lasses Konsult Aktiebolag varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lasses Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Lasses Konsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Ouvertyrv. 4, 245 42, Staffanstorp. Vi ni istället prata med Lasses Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på 046-253350.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom fastighetsförmedling samt bedriva fastighetsförmedling, köp, förvaltning och försäljning av fast egendom, inlåning av kapital från allmänheten, utlåning av kapital för finansiering av fast och lös egendom, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, inköpa och uthyra bilar, husvagnar, maskiner och maskinutrustning, studie och konsultverksamhet beträffande ergonomi, samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Jeppsson, Bertil Lars-Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jeppsson, Karin Margaretha som är född 1945 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Lasses Konsult Aktiebolag har 556202-7085 som sitt organisationsnummer.