Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad

Skåne län

Information

Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad är ett av många företag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1981-01-13. Men sedan 1981-01-01 så har Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ynglingav. 62, 245 65, Hjärup. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-462500.

Staffanstorp arbetar för att företag som Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning, handel och uthyrning av förpackningsmaskiner ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Myhre, Sven Michael Johnny -Svensson, Peter Henry.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad och det är följande personer, Myhre, Sven Michael Johnny som är född 1963 och har titeln VD, Myhre, Sven Michael Johnny som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Peter Henry som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Leif Conny Stefan som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Sten Christer Folke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.Fogelberg, Carl Johan Fredrik som är född 1976 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Lundgrens Mek. Verkstad är 556207-9359.