Lunda Vent Aktiebolag

Skåne län

Information

556209-1826 är organisationsnummer för verksamheten Lunda Vent Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lunda Vent Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Lunda Vent Aktiebolag finns i.

Lunda Vent Aktiebolag har varit registrerat sedan 1981-03-17 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lunda Vent Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Lunda Vent Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Lunda Vent Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Lunda Vent Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 040-445561 eller genom brev på följande adress:
L. Uppåkra Byv. 68, 245 93, Staffanstorp

Bolaget skall driva tillverkning och montering av ventilationsanläggningar jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lunda Vent Aktiebolag och det är Walldoff, Hans Börje som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Walldoff, Ann-Britt Jane Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ahlquist, Per Axel Håkan som är född 1960 och har titeln Revisor, Torstensson, Karin Birgitta som är född 1955 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,