Bensinauto & Allroundservice i Staffanstorp Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Bensinauto & Allroundservice i Staffanstorp Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Staffanstorp här finns det många olika Aktiebolag. Bensinauto & Allroundservice i Staffanstorp Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Staffanstorp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Bensinauto & Allroundservice i Staffanstorp Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556211-1277.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 046-256300 alternativt besöka eller skicka post till Bensinauto & Allroundservice i Staffanstorp Aktiebolag på följande adress METEORVÄGEN 2, 245 34, Staffanstorp.

Bensinauto & Allroundservice i Staffanstorp Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Bensinauto & Allroundservice i Staffanstorp Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Åkesson, Britt Yvonne som är född 1948 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.