D.C. elektronik Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns D.C. elektronik Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Staffanstorp här finns det många olika Aktiebolag. D.C. elektronik Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Staffanstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

D.C. elektronik Aktiebolag är momsregistrerat sedan1981-01-01 och har organisationsnummer 556213-2414.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 046-250620 alternativt besöka eller skicka post till D.C. elektronik Aktiebolag på följande adress Smidesv. 11, 245 34, Staffanstorp.

D.C. elektronik Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I D.C. elektronik Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Holmberg, Klas Vilhelm som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Stolt, Inger Marie-Louise som är född 1952 och har titeln Suppleant , , . , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och handel med elektronik ävensom idka därmed förenlig verksamhet.