Metso Minerals (Sweden) AB

Skåne län

Information

Metso Minerals (Sweden) AB är ett bolag som finns i Staffanstorp. I Metso Minerals (Sweden) AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Wald, Åsa Madeleine som är född 1973 och har titeln Extern firmatecknare, Forsling, Ingegerd Ann Helen som är född 1966 och har titeln VD, Forsling, Ingegerd Ann Helen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Virkkunen, Eeva Liisa som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Aminoff, Ebba Erica som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorNyström, Jan Lennart som är född 1965 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Metso Minerals (Sweden) AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Metso Minerals (Sweden) AB på telefon 040-243270.

Bolaget skall bedriva tillverkning, försäljning och service inom gruv-, grus- och sten, bygg-, anläggnings-, pappers- och cellulosaindustrin samt gummi-, plast och verkstadsbranscherna.

Idag är Metso Minerals (Sweden) AB av bolagstypen Aktiebolag.

Metso Minerals (Sweden) AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Staffanstorp arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Metso Minerals (Sweden) AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Metso Minerals (Sweden) AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1984-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Metso Minerals (Sweden) AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Aminoff, Ebba Erica -Forsling, Ingegerd Ann Helen -Virkkunen, Eeva Liisa -Wald, Åsa Madeleine Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Metso Minerals (Sweden) AB har 556216-5653 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.