E. D. P. Consult Aktiebolag

Skåne län

Information

E. D. P. Consult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som E. D. P. Consult Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

E. D. P. Consult Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

E. D. P. Consult Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1983-03-03. Men sedan 1983-01-01 så har E. D. P. Consult Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Järnvägsg. 93, 245 34, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på E. D. P. Consult Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-234550.

Staffanstorp arbetar för att företag som E. D. P. Consult Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för E. D. P. Consult Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall driva handel med dataprogram, datorer, datatillbehör, och data- och elektronikkonsulttjänster samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för E. D. P. Consult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Nyquist, Mikael Roland Peter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till E. D. P. Consult Aktiebolag och det är följande personer, Nyquist, Mikael Roland Peter som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyquist, Sten Lennart som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyquist, Anna Karin Hildegard som är född 1920 och har titeln Suppleant, Brofors, Kurt Anders som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för E. D. P. Consult Aktiebolag är 556226-0199.