Däckcentralen, Jan Rosqvist Aktiebolag

Skåne län

Information

556226-6121 är organisationsnummer för verksamheten Däckcentralen, Jan Rosqvist Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Däckcentralen, Jan Rosqvist Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Däckcentralen, Jan Rosqvist Aktiebolag finns i.

Däckcentralen, Jan Rosqvist Aktiebolag har varit registrerat sedan 1983-03-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Däckcentralen, Jan Rosqvist Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1983-01-01.

Däckcentralen, Jan Rosqvist Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Däckcentralen, Jan Rosqvist Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Däckcentralen, Jan Rosqvist Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-58978 eller genom brev på följande adress:
KALTHUS 971, 247 99, Genarp

Bolaget skall bedriva gummiverkstad, travsportsverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Däckcentralen, Jan Rosqvist Aktiebolag och det är Svensson, Ulf Tommy som är född 1947 och har titeln Likvidator, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,