Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1984-05-28. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag ska trivas.

Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom databranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-257391.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn.

De som är på något sätt har med Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Hans Olof Bengtsson, Data Aktiebolag har 556244-7507 som sitt organisationsnummer.