Sköld Konsult AB

Skåne län

Information

Sköld Konsult AB är ett av många verksamheter som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Sköld Konsult AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Sköld Konsult AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Sköld Konsult AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1984-10-26. Men sedan 1991-01-01 så har Sköld Konsult AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Frostav. 15, 245 38, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sköld Konsult AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 010-2018132.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter som Sköld Konsult AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sköld Konsult AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget ska utföra skötsel av bensinstationer ävensom utöva annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sköld Konsult AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sköld Konsult AB och det är följande personer, Sköld, Bo-Göran som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Sköld, Gull-Britt Anita Lilian som är född 1951 och har titeln Suppleant, Grundell, Lars Erik som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES,

Organisationsnummer för Sköld Konsult AB är 556249-1448.