Widéns Golvservice AB

Skåne län

Information

Widéns Golvservice AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där Widéns Golvservice AB finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Widéns Golvservice AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Widéns Golvservice AB har haft sedan 1998-01-01. Widéns Golvservice AB har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Widéns Golvservice AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Snöbärsv. 16, 245 44, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-258500.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Widéns Golvservice AB Privat, ej börsnoterat.

Widéns Golvservice AB har idag 556253-1672 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Widéns Golvservice AB

Bolaget skall bedriva golvservice med golvläggning och golv- sliperi, bedriva byggverksamhet med reparationer och målning, bedriva verksamhet med anläggning, reparation och skötsel av utemiljö samt även idka därmed förenlig verksamhet.

I Widéns Golvservice AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Widén, Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Widén, Anders Jonas som är född 1982 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .