Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema)

Skåne län

Information

Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema) är ett av många verksamheter som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema) finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema) är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema) som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-03-12. Men sedan 1985-01-01 så har Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema) varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Färsv. 6, 245 38, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema) så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-252622.

Staffanstorp arbetar för att verksamheter som Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema) ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema). Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av golv-, vägg- och takmaterial, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema) är följande:
Firman tecknas var för sig av -Nilsson, Anders Gunnar -Nilsson, Ann-Lis Annette.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema) och det är följande personer, Nilsson, Anders Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ann-Lis Annette som är född 1946 och har titeln Suppleant, Häggkvist, Sture Olof Albert som är född 1950 och har titeln Revisor, Sture Häggkvist Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bröderna Nilssons Färg Aktiebolag (Nilssons Färgtema) är 556255-6273.