ABK Invest Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns ABK Invest Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Staffanstorp här finns det många olika Aktiebolag. ABK Invest Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Staffanstorp jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

ABK Invest Aktiebolag är momsregistrerat sedan1988-01-01 och har organisationsnummer 556261-8313.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till ABK Invest Aktiebolag på följande adress Järnvägsg. 93, 245 34, Staffanstorp.

ABK Invest Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I ABK Invest Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Nyquist, Sten Lennart som är född 1923 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är förvaltning av fastigheter, värdepapper och annan lös egendom samt företagsekonomisk konsultverksamhet och därmed förenlig verksamhet.