Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag

Skåne län

Information

Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag är ett av många företag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1985-10-02. Men sedan 1996-01-01 så har Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bråhögsplatsen 5, 245 31, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-220200.

Staffanstorp arbetar för att företag som Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva - handel, förmedling och tillverkning av presentartiklar, textilier, glas, barnartiklar och likvärdiga produkter - samt idka därmed förenlig verksamhet

Firmatecknare för Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag och det är följande personer, Mandin, Eva Ann-Magret som är född 1955 och har titeln VD, Mandin, Eva Ann-Magret som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Pia Ann-Christin som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Parri, Lis Ann-Charlotte som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Bengt Sven-Gösta som är född 1956 och har titeln Suppleant, Mandin, Ulf Bertil Olof som är född 1954 och har titeln Suppleant.Parri, Arto Tapio som är född 1956 och har titeln Suppleant, Funder, Mia Margareta Eva-Marie som är född 1962 och har titeln Revisor, Axion Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Handelshuset i Staffanstorp aktiebolag är 556265-5828.