Trio-Emballage Aktiebolag

Skåne län

Information

Trio-Emballage Aktiebolag är ett av många företag som finns i Staffanstorp. Det är nämligen den kommunen som Trio-Emballage Aktiebolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trio-Emballage Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Trio-Emballage Aktiebolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1986-02-26. Men sedan 1986-01-01 så har Trio-Emballage Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Västanv., 245 42, Staffanstorp. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trio-Emballage Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-414460.

Staffanstorp arbetar för att företag som Trio-Emballage Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Trio-Emballage Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva tillverkning av träemballage och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Trio-Emballage Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trio-Emballage Aktiebolag och det är följande personer, Arvastsson, Mats Ronny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Nils Ingmar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Svehög, Nils Rune Stefan som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandén Ljungberg, Gertrud Marianne som är född 1959 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Trio-Emballage Aktiebolag är 556271-6075.