Jimmy Olsson - Jimson Publishing AB

Skåne län

Information

556275-0074 är organisationsnummer för företaget Jimmy Olsson - Jimson Publishing AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jimmy Olsson - Jimson Publishing AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Staffanstorp som är den kommunen som Jimmy Olsson - Jimson Publishing AB finns i.

Jimmy Olsson - Jimson Publishing AB har varit registrerat sedan 1986-05-28 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jimmy Olsson - Jimson Publishing AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Jimmy Olsson - Jimson Publishing AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Staffanstorp som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jimmy Olsson - Jimson Publishing AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Jimmy Olsson - Jimson Publishing AB så kan ni göra det på telefon genom 046-252929 eller genom brev på följande adress:
S. Lundav. 32, 245 32, Staffanstorp

Bolaget skall bedriva litterär och publicistisk produktion, redaktionell produktion av tidningar och framställningen av dessa, konsultverksamhet rörande information och företagsledning, handel och förvaltning av värdepapper, fast och lös egendom, bedriva hästverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jimmy Olsson - Jimson Publishing AB och det är Olsson, Solweig Birgitta som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Olsson, Jimmy Bo Lennart som är född 1943 och har titeln VD, Olsson, Jimmy Bo Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Carl-Owe Bo-Gustaf Bengt-Åke som är född 1971 och har titeln Suppleant, Hollerup, Lars Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, Hollerup & Partners AB som är född och har titeln Revisor