Snickeriprodukter i Södra Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Snickeriprodukter i Södra Sverige Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Staffanstorp här finns det många olika Aktiebolag. Snickeriprodukter i Södra Sverige Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Staffanstorp jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Snickeriprodukter i Södra Sverige Aktiebolag är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556275-1015.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 046-256080 alternativt besöka eller skicka post till Snickeriprodukter i Södra Sverige Aktiebolag på följande adress Smidesv. 10 B, 245 34, Staffanstorp.

Snickeriprodukter i Södra Sverige Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Snickeriprodukter i Södra Sverige Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Rasmussen, Rickard Kenneth som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Svenby, Louise Madelaine som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva tillverkning , montering och försäljning av snickeriprodukter jämte därmed förenlig verksamhet.