Aktiebolaget Rignell-Zander Text & Bild

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet med därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Rignell-Zander Text & Bild vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är Aktiebolaget Rignell-Zander Text & Bild ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 1986-05-20 så skapades Aktiebolaget Rignell-Zander Text & Bild och företaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Rignell-Zander Text & Bild har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Rignell-Zander Text & Bild är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556276-6914 är organisationsnummret för företaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är Aktiebolaget Rignell-Zander Text & Bild Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Rignell-Zander Text & Bild så går det att nå dem via telefon på 040-461242 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rignell Zander, Alma Karin Birgitta -Zander, Gunnar Allan

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Rignell-Zander Text & Bild är Zander, Gunnar Allan som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Rignell Zander, Alma Karin Birgitta som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Rignell, Karl Andreas Mikael som är född 1958 och har titeln Suppleant, Holmgren, Berit Elvine som är född 1954 och har titeln Revisor, Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .