Värpinge Snickeri Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva fabrikation och installation av snickeriprodukter, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Värpinge Snickeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Staffanstorp så är Värpinge Snickeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Staffanstorp arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Staffanstorp och i Skåne län. Redan 1986-09-12 så skapades Värpinge Snickeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Värpinge Snickeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Värpinge Snickeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556283-3052 är organisationsnummret för bolaget som finns i Staffanstorp.

Just nu är Värpinge Snickeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Värpinge Snickeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 046-150580 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Värpinge Snickeri Aktiebolag är Nilsson, Knut Bertil Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Ingar Kerstin Margaretha som är född 1950 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .