VNK Trading AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Staffanstorp och VNK Trading AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och VNK Trading AB är ett av dem. Statusen för VNK Trading AB är att Bolaget är aktivt.

VNK Trading AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-23. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Staffanstorp där företaget finns i jobbar för att företag som VNK Trading AB ska trivas.

I Staffanstorp så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva import, försäljning och förmedling av livsmedel samt konsultativ verksamhet inom livsmedelsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att VNK Trading AB inte är momsregistrerat.

Idag är VNK Trading AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Staffanstorp.

Vill man komma i kontakt med VNK Trading AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-255155.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med VNK Trading AB är Vidovic, Nino Peter som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Vidovic, Margareta Christa som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Vidovic, Savo som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Bengtsson, Björn David som är född 1966 och har titeln Revisor, Eriksson, Göran Mikael som är född 1955 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

VNK Trading AB har 556306-4350 som sitt organisationsnummer.