S.L. Transport Aktiebolag

Skåne län

Information

S.L. Transport Aktiebolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Staffanstorp som är den kommunen där S.L. Transport Aktiebolag finns. I Staffanstorp så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. S.L. Transport Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket S.L. Transport Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. S.L. Transport Aktiebolag har funnits sedan och 1988-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till S.L. Transport Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Barav. 2, 245 38, Staffanstorp men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 046-257642.

Staffanstorp arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Idag är S.L. Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

S.L. Transport Aktiebolag har idag 556307-7121 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för S.L. Transport Aktiebolag

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I S.L. Transport Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schumann, Kurt Stig Lennart som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Schumann, Majken Ann-Marie Elisabeth som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jönsson, Thommy Arnold som är född 1947 och har titeln Revisor, Företagsredovisning AB som är född och har titeln Revisor, .